Aktuelt / Eldre nyhetssaker / 2010

Medlemsrabatt på Øvingshotellet

( 22.06.2011 )

MFO viderefører avtalen om 20 prosent medlemsrabatt på leie av solistrom i Øvingshotellet i Schouskvartalet i Oslo i perioden fram til 31. desember 2011. Rabatten gis på vanlig rompris både på dagtid og kveldstid alle dager. Det gis ikke rabatt på leie av tilleggsutstyr.

Øvingshotellet har 17 solistrom på 6 – 8 kvm, beregnet på 1 – 2 personer. I 14 av dem er det akustisk piano (Petrof) og i 8 av disse er det også sanganlegg. 2 av de øvrige solistrommene er rene slagverkrom som er utstyrt et Pearl trommesett og det tredje er beregnet for gitarister og bassister med behov for forsterker.

Interesserte medlemmer må selv ta kontakt med Øvingshotellet for booking. Den som leier rom (kontaktperson) er ansvarlig for rommet i leietiden, og må påse at betingelsene følges. For å få rabatt må leietakeren vise medlemskort i MFO.

Avtalen er et tilbud både til våre medlemmer i Oslo-området og til medlemmer som trenger øverom i Oslo i forbindelse med vikariater, pre-produksjoner og studieopphold m.v. Avtalen er en del av et prøveprosjekt, og det er fint om dere som prøver tilbudet gir oss tilbakemeldinger om erfaringene. Send en e-post – gjerne med overskriften Øvingshotellet - til mfo (at) musikerorg.no. Dersom prøveprosjektet blir positivt mottatt, kan vi trolig forlenge avtalen ut over denne første perioden.

(Opprinnelig publisert 15. oktober 2010)
 
s