Medlemsfordeler / Kurs og konferanser / MFOs egne kurs

Kurs i hovedavtalene og arbeidsrett

( 30.06.2017 )

MFO registrerer en økning i henvendelser som innebærer kunnskaper om arbeidsrettslig prosesser og viktige prinsipper å vektlegge i slike saker. For at MFO skal være best mulig skodd for å hjelpe våre medlemmer i det ganske land, er vi helt avhengig av dere tillitsvalgtes kunnskaper om disse temaene og at dere kan bistå sine medlemmer lokalt i slike situasjoner. MFO inviterer til kurs på Thon Hotel Oslofjord  (Sandvika) 8.-10. november 2017, hvor hovedfokuset er ansettelser og oppsigelser og viktige lov- og avtalefestede bestemmelser knyttet til arbeidsrett og stillingsvern, herunder fortrinnsrett, overtallighet, nedbemanninger og oppsigelser.r.

Advokat Frode Samuelsen er foreleser og en meget dyktig veileder innenfor dette temaet, og evner å omgjøre tørre paragrafer til brennhett og morsom lektyre.

Den første dagen er satt av til en gjennomgang av Hovedavtalen formål og intensjon, samt rettigheter og plikter! Forelesere for dette temaet er Janne Hegna og Espen A. Eldøy. MFO dekker reise- og oppholdsutgifter. Som tillitsvalgt har du rett på fri med lønn etter Hovedavtalene for å delta på fagforeningskurs. Husk å formidle/søke arbeidsgiver i god tid!

Kurset starter onsdag klokka 10 og varer til fredag klokka 15. NB! Det forutsettes at deltakerne er tilstede under hele kurset.

Påmelding skjer via min side innen 7. oktober 2017. Husk at du trenger medlemsnummeret for å logge inn. Dette finner du på medlemskortet ditt og på baksiden av Musikkultur.

Påmeldingen er bindende. Du får tilsendt program og nærmere beskjed om bestilling av reise mv når vi mottar din påmelding.

 
s