Aktuelt / Eldre nyhetssaker / 2017
Image

Invitasjon til Kommunalkonferansen 13.-14. juni

( 25.04.2017 )

Til: Tillitsvalgte, medlemmer og ansatte i Fagforbundet, Fellesorganisasjonen, Skolenes landsforbund, Musikernes fellesorganisasjon og EL og IT Forbundet  

Årets kommunalkonferanse er en faglig og politisk mobilisering til stortingsvalget i september. Vi inviterer tillitsvalgte, medlemmer og ansatte i forbundene i LO Kommune til valgverksted med debatt, politikk, erfarings- og kunnskapsutveksling, nyheter og kultur.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Hans Gaarders vei 15, Gardermoen

De politiske skillelinjene har sjelden vært tydeligere foran et stortingsvalg enn de er nå. Arbeidsløsheten er rekordhøy. Det er skapt færre jobber totalt i løpet av tre år med Høyre og Frp i regjering enn det ble årlig under de rødgrønne. Høyresiden privatiserer, sentraliserer og selger arvesølvet for kortsiktig gevinst. Regjeringen gir store skattekutt til de rikeste og forskjellene mellom folk øker.

Vi vil ha en ny politikk som sikrer arbeid til alle og arbeidsplasser over hele landet. Vi krever en regjering som garanterer trygghet i arbeidslivet, stopper sosial dumping og fjerner bruken av midlertidige stillinger. En regjering som velger trygg eldreomsorg og god skole for alle framfor skattekutt til dem som har mest fra før. 

Vi jobber for en ny regjering - og ny kurs.

For program og elektronisk påmelding: http://kommunal.no/

Konferansen er gratis, men deltakerne må selv betale reise og overnatting.

Påmeldingsfrist: 26. mai 2017.

Velkommen til valgverksted!

Med vennlig hilsen
LO Kommune
Mette Nord, styreleder

 
s