Aktuelt / Eldre nyhetssaker / 2006

MFO «adopterer» punkabilly-band

( 31.01.2006 )

 


MFO har tilbudt det unge bandet Cables fra Østfold/Oslo ett års fri bistand i kontraktsspørsmål, etter at Aftenposten Aften i januar meldte at redaksjonen i Oslopuls vil følge bandet gjennom hele 2006. Det er første gang MFO gir et så omfattende tilbud til ikke-medlemmer, og forbundsleder Arnfinn Bjerkestrand forklarer at bistanden vil bli gitt på ad hoc-basis og når kapasiteten ellers tillater det.

 

— Vi synes at avisen tar et spennende grep ved å følge musikerne så nøye, og vi antar at det vil føre til økt oppmerksomhet rundt bandet. Samtidig øker også sjansen for at bandet mottar avtaletilbud som krever kyndig vurdering. Da MFO så og hørte bandet på Last Train i Oslo i januar, slo det oss at de har betydelig potensial. Men siden de selv framholder at de er uerfarne i forhold til musikkbransjen, kan de tiltrekke seg bransjefolk med mer eller mindre gode hensikter. Derfor vil vi hjelpe bandet med å vurdere alle tilbud om samarbeid som de får på bordet i løpet av 2006, sier Bjerkestrand.

Cables består av Silje Dybedahl (gitar, vokal), Inger Hellgren (vokal, bass), Tine Christiansen (gitar, vokal) og Marte Hagen (trommer).
 
s