Aktuelt / Eldre nyhetssaker / 2005

Lars Chr. Fjeldstad ansatt som jurist i MFO

( 16.12.2005 )

 


Musikernes fellesorganisasjon har ansatt Lars Chr. Fjeldstad (33) i den nyopprettede stillingen som jurist med hovedarbeidsfelt innenfor opphavs- og avtalerett. Fjeldstad kommer fra Grammofonartistenes forening (Gramart) hvor han i dag er leder for rådgivende avdeling.

 

Det var omlag 40 søkere til stillingen, og den avsluttende intervjurunden omfattet ni av disse. Forbundets stillingsutvalg var enstemmig i sin innstilling.

— Vi er svært godt fornøyd med at Lars har takket ja til stillingen, sier forbundsleder Arnfinn Bjerkestrand. — Flere av søkerne dokumenterte solid kompetanse og uttrykte genuin interesse for å arbeide i MFO, så Lars sin lange relevante arbeidserfaring ble utslagsgivende for oss.

Foruten juridisk rådgivning og bistand i enkeltsaker til MFOs medlemmer, særlig innenfor artist- og band-segmentet, vil Lars Chr. Fjeldstad få mye å bestille på feltet opphavsrett og digitale medier. Han vil også spille en viktig rolle i forbundets kurs- og opplæringsvirksomhet, og bistå forbundets forhandlingsavdeling ved behov innenfor alle tariffområder.

Lars Chr. Fjeldstad tiltrer stillingen i begynnelsen av 2006 etter nærmere avtale.
 
s