Aktuelt
Image

Alt du trenger å vite om streiken 28. januar

(27.01.2015) Onsdag 28. januar har fagbevegelsen varslet politisk streik kl. 14-16 mot regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven. Forslaget innebærer blant annet at det skal bli enklere å ansette folk i midlertidige stillinger, at du kan pålegges å arbeide 15 timer overtid i uka og at søndagsarbeid i større grad blir tillatt. MFO oppfordrer alle medlemmer til å delta og bidra i forbindelse med markeringene rundt om i landet.  

 

Kommunesammenslåinger - viktige momenter og arbeidsrettslige spørsmål

(22.01.2015) Dagens Regjering har initiert en kommunesammenslåingsprosess. En kommunesammenslåing innebærer at to eller flere kommuner rettslig sett opphører samtidig som det etableres en ny kommune.I en slik prosess er det flere utfordringer som vil berøre våre medlemmer og som spesielt våre tillitsvalgte må ta tak i.

Argumentasjonshefter fra LO

(20.01.2015) LO har produsert argumentasjonshefter i forbindelse med regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven.
Les mer

Felles opplæring i HUK-området

(19.01.2015) Partene i HUK-avtalene ble i tariffoppgjøret enig om felles opplæring. Virke og organisasjonene har i fellesskap ansvar for opplæringen. Kursene avholdes i Trondheim, Oslo og Bergen i perioden 10.-12. februar 2015.
Les mer

Image

MFO fordømmer terroraksjonen mot Charlie Hebdo

(08.01.2015) MFO fordømmer gårsdagens terroraksjon mot det satiriske magasinet Charlie Hebdo der 12 mennesker er meldt drept, og tar på det kraftigste avstand fra slike handlinger. Dette er ikke bare et angrep og en trussel mot journalister og tegneres arbeid med det frie ord og den frie tanke, men mot ytringsfriheten generelt. 

>> Neste side - 1   2   3   4