Aktuelt / Eldre nyhetssaker / 2008

Inferno 2008: Live- og konferanseprogrammet er klart

(28.01.2008)
Programmet for årets Inferno Metal Festival (19.-22. mars) er nå klart, både for live-delen og for Inferno Music Conference (IMC), hvor MFO er medarrangør. Liveprogrammet omfatter totalt 42 band på 6 scener. IMC arrangeres i år for tredje gang. - IMC er blitt Nordens ledende bransjetreff for alle som jobber med metallmusikk. Årets program gjenspeiler dette, og vi har utvidet seminarprogrammet til hver dag grunnet den store interessen for dette sjangerspissede arrangementet, sier Anders Odden, musiker og prosjektleder for IMC.

MFO arrangerer kurs for ledere

(22.01.2008) MFO arrangerer kurs for ledere/ ansatte i administrative stillinger, primært i musikk- og kulturskolene. Kurset arrangeres 11-12 mars, med påmeldingsfrist 25.02.08. Mer om kurset og om påmelding finner du her.

Ny MFO-brosjyre fra LOfavør

(18.01.2008)
En splitter ny brosjyre beregnet på medlemmer i MFO foreligger fra LOfavør per januar 2008. Brosjyren inneholder informasjon om MFOs kollektive og LOfavørs frivillige forsikringsordninger. I tillegg finner du en oversikt over andre prisgunstige fordeler du har tilgang til som MFO-medlem, bl.a. bankfordeler, strøm, telefoni og ADSL, reisebyrå, drivstoff, hotell og leiebil. Brosjyren kan lastes ned her. Den finnes også i trykt utgave som kan bestilles ved forbundskontoret. Vi minner om at MFOs instrumentforsikring og MFOs reiseforsikring ikke er LOfavør-forsikringer, og derfor ikke omtalt i denne brosjyren. Du finner informasjon om disse forsikringene ved å klikke på lenkene ovenfor.

MFO-medlemmene på jumbo-plass

(16.01.2008) Over 900 av MFOs medlemmer ble i fjor høst trukket ut til å delta i levekårsundersøkelsen blant kunstnere. Hittil har bare 175 svart. Dette plasserer våre medlemmer blant sinkene. Siste purrerunde er nå i gang, og det er ennå ikke for sent å reise kjerringa. Les mer her.

TV2 og Filmtekst Norge vil røve til seg opphavsmenns rettigheter

(15.01.2008) Norsk Audiovisuell oversetterforening ber om støtte i konflikt med TV2 og Filmtekst Norge.
Se opprop på NAViOs egne nettsider.

Kunstnerundersøkelsen - aller siste sjanse

(14.01.2008) Nå er siste purring sendt ut til de kunstnerne som hittil ikke har svart på spørreundersøkelsen om kunstnernes aktivitet, arbeids- og inntektsforhold. Vi oppfordrer enda en gang de utvalgte MFO-medlemmene om å svare.

Nytt år – tid for å tenke på regnskap, fakturering og slikt

(07.01.2008) MFO vil nå i det nye året minne om våre gode rabattavtaler på program for føring av regnskap, utsendelse av faktura og oversikt over økonomi. Programmene er tilpasset de behov som mindre foretak og selvstendig næringsdrivende har. Adgangen til de rabatterte tjenestene er knyttet til ditt medlemskap i MFO, og opphører hvis du avslutter medlemskapet.
>> Neste side - 1   2   3   4   5   6   7   8