Aktuelt / Eldre nyhetssaker / 2008
Min side Bli medlem

Spellemannprisen minner om påmeldingsfrist

(27.10.2008) Spellemannprisen minner om at påmeldingsfristen for plateutgivelser som skal konkurrere om prisene for 2008, er fredag 31. oktober. (For utgivelser i perioden 1. november - 3. desember, og for musikkvideoer, er fristen 3. desember klokka 12.)
Bruk dette påmeldingsskjemaet, eller besøk Spellemannprisens hjemmeside for mer informasjon.

Ny AFP utsatt i ett år

(22.10.2008) Den nye folketrygda krever så omfattende endringer på en rekke områder at den blir utsatt ett år. Statsminister Jens Stoltenberg sendte nylig et brev til partene i arbeidslivet om at AFP dermed også blir utsatt ett år - til 2011. Det melder LOs fagbladportal FriFagbevegelse.

Riksalarm! med utsatt påmeldingsfrist: 10. november

(22.10.2008) Som kjent har styret i Alarmprisen nylig annonsert at prisen avvikles med umiddelbar virkning, og altså ikke vil bli utdelt i år. I samarbeid med Alarmprisen har Rikskonsertene de siste to årene delt ut prisen Riksalarm!, og Rikskonsertene understreker at denne prisen lever i beste velgående.

Oslo bys kulturstipend i støpeskjeen

(21.10.2008) Oslo kommune, byrådsavdeling for kultur og utdanning, har informert kunstnerorganisasjonene om at det i budsjettet for 2009 er gitt visse føringer for en omlegging av ordningen med kulturstipend. I budsjettforslaget heter det at «Byrådet ønsker færre og større stipender som støtter opp under Oslo som kulturhovedstad. Byrådet vil også vurdere stipendordningen i forhold til unge kunstnere.»

MFOs merknader til kulturbudsjettet 2009

(20.10.2008) MFO har i dag møtt Stortingets familie- og kulturkomité i forbindelse med høringen om statsbudsjettet 2009. Forbundets synspunkter på budsjettet framkommer i et høringsnotat som ble overlevert komiteen.

Midler til europeisk utdanningssamarbeid

(15.10.2008) Senter for internasjonalisering av høgre utdanning (SIU) inviterer til informasjonsmøter for eventuelle interesserte som ønsker å vite mer om mulighetene innen europeisk utdanningssamarbeid. For mer informasjon og påmelding klikk her.

Leilighet med «MFO-rabatt» til leie i Cannes

(09.10.2008)
MFO har mottatt tilbud om rabattert leie av en 2-roms leilighet i Cannes i noevember og desember 2008, og bringer med dette tilbudet videre til medlemmer som trenger et avbrekk fra hverdagen. 

I startgropa som artist? Søk Riksalarm!

(09.10.2008) For 3. året på rad skal Rikskonsertene i samarbeid med Alarmprisen dele ut Riksalarm! Prisen er i tråd med Rikskonsertenes INTRO – program, som skal gi en ekstra drahjelp til musikere i startgropa. Tidligere vinnere av Riksalarm! er Serena Maneesh (2006) og Ungdomskulen (2007).

Medlemstilbud: Kurs i bruk av ATA-carnet

(06.10.2008)
«Tollpasset» ATA-carnet er et ypperlig hjelpemiddel ved midlertidig utførsel og innførsel av varer (og for musikere på turné i utlandet). Det forenkler grensepasseringene, både for deg og tolltjenestemannen. Ekspedisjonen tar kortere tid, og du slipper å deponere for toll og avgifter. Du må imidlertid lære deg å bruke carnetet riktig - ellers kan det få store konsekvenser. Oslo Handelskammer arrangerer onsdag 22. oktober kurs i bruk av ATA Carnet, og MFO betaler kursavgiften for sine medlemmer!

Verv og vinn!

(30.09.2008) Tidenes vervekampanje i MFO starter 1. oktober og varer til 1. desember. Som forbund har vi stor innflytelse på de offentlige myndighetenes prioriteringer i kunst og kulturfeltet, og jo flere vi er, desto større innflytelse får vi.
>> Neste side - 1   2   3   4   5   6   7   8