Aktuelt / Eldre nyhetssaker / 2007

Rikskonsertene underrapporterer til TONO

(11.07.2007) I en nyhetsartikkel 10. juli melder Norsk folkemusikk- og danselags nettside at TONO sliter med manglende innrapportering fra Norges største konsertarrangør, Rikskonsertene. – Det står i avtalen mellom TONO og Rikskonsertene at Rikskonsertene skal rapportere. Men manglende rapportering fra Rikskonsertene har vært et problem i lang tid.

Gravøl eller champagne?

(29.06.2007) MFO arrangerer tariffkonferanse for teatermusikere og -sangere i Lillestrøm Kultursenter mandag 27. august kl. 10.00 - 16.00.
Mer informasjon her.

Medlemsdebatt om kommunevalget 2007

(27.06.2007) LO lanserer lokal medlemsdebatt foran kommunevalget 9. og 10. september 2007. Ved å ta del i debatten kan du bestemme hvilke faglige og politiske saker som er viktigst i din kommune. De politiske partiene må før valget gi svar på om de støtter LO-medlemmenes krav. Si din mening på http://debatt.lo.no

Enklere selvangivelse for personlig næringsdrivende

(21.06.2007) Fra 2008 (inntektsåret 2007) vil alle personlig næringsdrivende (enkeltpersonsforetak) også få selvangivelse som er forhåndsutfylt med opplysninger som skatteetaten mottar fra arbeidsgivere, banker, barnehager etc. Det vil samtidig bli enklere for personlig næringsdrivende å levere denne selvangivelsen på altinn.no. Det melder Skattedirektoratet.

Øyafestivalen og MFO inngår treårig avtale

(21.06.2007)
Øyafestivalen og MFO har inngått en treårig samarbeidsavtale. Samarbeidet er MFOs største festivalsatsing til dags dato og innebærer blant annet at MFO vil ha en egen infobod på festivalområdet og sørge for tilbud til artistene backstage. Dette inkluderer bl.a. juridisk og annen relevant service, foruten et gitarspa, hvor artister kan få pleiet instrumentene sine.

Nye kurstilbud fra MFO

(15.06.2007) MFO har i dag lagt ut invitasjon til tre kurs som skal arrangeres høsten 2007. Det gjelder et kommunikasjonskurs for kvinner, som arrangeres på Sørmarka kurs- og konferansesenter 15.-17 oktober, og to organisasjonskurs som arrangeres henholdsvis på Lillestrøm 22.-23. oktober og i Trondheim 8.-9. november. For mer informasjon om kursinnhold og påmeldingsfrister, klikk her.

Trondheim Symfoniorkesters tillitsvalgte om OFOs utmelding av MFO

(01.06.2007) I en pressemelding fra orkester- og tariffkomiteen i Trondheim Symfoniorkester i dag heter det at Oslo-Filharmoniens utmelding av MFO kommer på et meget ugunstig, for ikke å si underlig, tidspunkt.

MFO suspenderer de tillitsvalgte i Oslo-filharmonien

(24.05.2007) Arbeidsutvalget i Musikernes fellesorganisasjon har i dag fattet vedtak om å suspendere forbundets tillitsvalgte i Oslo Filharmoniske Orkester. Bakgrunnen for vedtaket er at MFO har fått bekreftet at de tillitsvalgte aktivt deltar i en kampanje for å få forbundets medlemmer i Oslo-filharmonien til å melde seg ut av forbundet og inn i en annen organisasjon.

Kulturloven i Stortinget

(21.05.2007) MFO har i dag møtt Stortingets familie- og kulturkomité i åpen høring om kulturloven.

Peer Gynt AS reviderer kontraktene – MFO tilfreds

(04.05.2007) Etter dialog med MFO vil Peer Gynt AS i dag sende ut reviderte kontrakter til medlemmene av orkesteret som engasjeres til Per Gynt-stemnet 2007. – Vi er fornøyd med de justeringene som stemnet nå har foretatt, og kan dermed anbefale våre medlemmer å undertegne den nye avtalen om midlertidig tilsetting, sier forbundsleder Arnfinn Bjerkestrand i en kommentar.
>> Neste side - 1   2   3   4   5   6