Medlemsfordeler / Kurs og konferanser / MFOs egne kurs
Image

Skattemelding for selvstendig næringsdrivende

Enten du skal levere din første skattemelding som næringsdrivende i år, eller trenger en oppdatering på nye regler - dette kurset vil gi deg svarene du trenger!

Kursene arrangeres av MFO og MØST følgende datoer og steder:
19.04 kl. 17:00-19:00 Kulturhuset, Oslo. Meld deg på her 
25.04 kl. 10:00-14:00 Fabrikken, Lilllehammer. Meld deg på her 
25.04 kl. 17:00-21:00 Hamar Kulturhus. Meld deg på her 
26.04 kl. 10:00-14:00 Kulturhuset, Oslo. Meld deg på her 
03.05 kl. 17:00-21:00 Kulturhuset, Oslo. Meld deg på her 

Alle kursene er gratis for MFO-medlemmer.

Image

MFO inviterer til kurs for tillitsvalgte!

Kurset vil ha hovedfokus på viktige lov- og avtalefestede bestemmelser knyttet til arbeidsrett og stillingsvern i forbindelse med ansettelser, fortrinnsrett, overtallighet, nedbemanninger og oppsigelser.

Hovedavtalen er en svært viktig avtale som legger grunnlaget for et godt samarbeid mellom arbeidsgiverne og tillitsvalgte, vi tar en gjennomgang om Hovedavtalenes formål og intensjon, rettigheter og plikter.

Kurset avholdes 20 – 22.mars 2017, på Best Western Oslo Airport Hotell, Gardermoen.
KURSET ER FULLTEGNET

Scenekunstseminar 2. og 3 .april

MFO inviterer til årets Scenekunstseminar 2 - 3 april på Thon Hotell Arena på Lillestrøm. Seminaret vil blant annet sette fokus på LOs satsninger; LO Kultur og LO Selvstendig. Medlemmene i Norske Scenografer sa i høst ja til MFO-medlemskap og på seminaret vil vi få mulighet til å bli bedre kjent med dem. Teateroverenskomsten har også gjennomgått store endringer siden hovedoppgjøret, og det blir en gjennomgang av denne. Andre aktuelle saker som blir drøftet er spørsmålet om søndagsforestillinger ved teatrene og turnéreglementet. 
PÅMELDING ER AVSLUTTET.

Kurs om kontrakter i musikkbransjen

Har du lyst til å lære mer om konsertkontrakter, platekontrakter, managementavtaler, eller avtaler om komponering og innspilling av bestillingsverk? Regionlaget ditt kan arrangere kontraktkurs og hente kursholder fra MFO sentralt. Ta kontakt med regionlaget ditt for å sjekke om dette kurset inngår i deres medlemstilbud.

Kurs i søknadsskriving

Vil du lære å skrive bedre søknader om pengestøtte? Regionlaget ditt kan arrangere kurs i søknadsskriving og hente kursholder fra MFO sentralt. Ta kontakt med regionlaget ditt for å sjekke om dette kurset inngår i deres medlemstilbud.

Reiseregningsskjema til nedlasting

Siste versjon av MFOs reiseregningsskjema finner du under Kontrakter og skjema