Medlemsfordeler / Kurs og konferanser / MFOs egne kurs

Kurs i hovedavtalene og arbeidsrett

(30.06.2017) MFO registrerer en økning i henvendelser som innebærer kunnskaper om arbeidsrettslig prosesser og viktige prinsipper å vektlegge i slike saker. For at MFO skal være best mulig skodd for å hjelpe våre medlemmer i det ganske land, er vi helt avhengig av dere tillitsvalgtes kunnskaper om disse temaene og at dere kan bistå sine medlemmer lokalt i slike situasjoner. MFO inviterer til kurs på Thon Hotel Oslofjord  (Sandvika) 8.-10. november 2017, hvor hovedfokuset er ansettelser og oppsigelser og viktige lov- og avtalefestede bestemmelser knyttet til arbeidsrett og stillingsvern, herunder fortrinnsrett, overtallighet, nedbemanninger og oppsigelser.

Kurs om kontrakter i musikkbransjen

Har du lyst til å lære mer om konsertkontrakter, platekontrakter, managementavtaler, eller avtaler om komponering og innspilling av bestillingsverk? Regionlaget ditt kan arrangere kontraktkurs og hente kursholder fra MFO sentralt. Ta kontakt med regionlaget ditt for å sjekke om dette kurset inngår i deres medlemstilbud.

Kurs i søknadsskriving

Vil du lære å skrive bedre søknader om pengestøtte? Regionlaget ditt kan arrangere kurs i søknadsskriving og hente kursholder fra MFO sentralt. Ta kontakt med regionlaget ditt for å sjekke om dette kurset inngår i deres medlemstilbud.

Reiseregningsskjema til nedlasting

Siste versjon av MFOs reiseregningsskjema finner du under Kontrakter og skjema