Medlemsfordeler / MFOs rabattavtaler / Produksjon av CD og vinyl

Produksjon av CD og vinyl

Airplay Sony DADC Denmark 

Musikernes fellesorganisasjon har inngått avtale med Airplay Sony DADC Denmark, som dermed tilbyr MFOs medlemmer svært fordelaktige priser på framstilling av bl.a. CD-er inkludert emballasje (Jewel Case, Cartonsleeve, Maxibox, Digipak, Booklets, Bend-It Green) samt Vinyl 135 gram og Vinyl 180 gram.

Har du bruk for teknisk info eller hjelp til grafisk design kan Airplay Sony DADC Denmark hjelpe deg i alle faser.

Du får en fast pris inklusiv all service og din produksjon levert til 1 adresse i Norge. 

For nærmere opplysninger om priser og vilkår, vennligst kontakt 
Airplay Sony DADC Denmark 
v/ Michael Schäbethal (ms@airplay.dk), 
tlf +45 4220 5285
eller hovedkontoret (info@airplay.dk)
tlf +45 8619 1212

Besøksadresser:
Montanagade 29 E, 8000 Aarhus C
Sigurdsgade 39, 2200 København N

- - - - -

Dicentia Norway AS 

MFO og Dicentia Norway AS ønsker via en samarbeidsavtale å tilby en medlemsfordel for betalende medlemmer av MFO. Artistene skal finne det lønnsomt å være medlem av MFO. Dicentia ønsker å markedsføre sine tjenester spesielt overfor nye artister / plateselskap. MFO har valgt Dicentia fordi dette selskapet har de mest komplette og tilpassede tjenestene for profesjonelle artister som ønsker å utgi musikken sin. Typiske tjenester som artister behøver og får løst hos Dicentia: Design / kontroll av grafisk materiell, produksjon av flyers, plakater, iTunes Booklet, EAN strekkode, hurtigbrenning av CD for promo og lignende.

Om Dicentia:
Dicentia er et Skandinavisk firma som hjelper artister, filmselskaper, plateselskaper, forlag og andre rettighetsinnehavere med å maksimere verdien av deres innhold. Dicentia har lang fartstid og holder til i Nydalen i Oslo og er de størst innen dette produktområdet.

Hva arbeider Dicentia med?
Dicentia arbeider med både fysisk og digital distribusjon av film, musikk, software, spill og lydbøker, og løser alle oppgaver i verdikjeden fra innhold til marked. Dicentia arbeider på tvers av fysiske og digitale medieplattformer og hjelper artistene med å kapitalisere på deres innhold gjennom produksjon, kopiering, promotion, distribusjon og salg av DVD, Blu-ray, CD, CDROM, plakater, trykksaker og merchandise.

Spesielt om Dicentia for artister:
Ring kundeservice (tel 22 08 62 00) i Dicentia som vil veilede og hjelpe deg gjennom hele produksjonsprosessen. Kundeservice vil sørge for at produksjonsmaterialet er komplett og kvalitetssjekket innen det går i trykken.

Priseksempel:
Dersom du skal fremstille en produksjon på 1.000 CD pakket i jewelcase med en 4 siders booklett vil dette typisk koste:

CD i jewlcase 7.800,-
Glassmaster 2.000,-
4 siders booklett og bunnark 1.510,-
Grafisk (kontroll, repro og CTP) 400,-
Transport i til adresse i Oslo 500,-

Rabatten utgjør da kroner 1.700,- alle priser eksklusive mva

Betingelser:
Alle betalende medlemmer av MFO innrømmes 20 % rabatt på CD kopiering og glassmaster. Salgs og leveringsbestemmelser for øvrig er standard og er å finne på Dicentias hjemmeside. Erklæring om opphavsrettigheter skal signeres av kunde før levering.