Medlemsfordeler / MFOs rabattavtaler / SendRegning.no

SendRegning.no

MFO har inngått avtale med SendRegning AS om 30 prosent rabatt for MFOs medlemmer på tjenesten www.SendRegning.no. En beskrivelse av tjenestetilbudet, samt opplysninger om priser m.m. ligger tilgjengelig på denne siden.

OBS: På grunn av en teknisk omlegging oppnås ikke lenger MFO-rabatt automatisk. For å oppnå rabatten må du som MFO-medlem derfor sende en epost fra epostkontoen du har registrert hos SendRegning. Eposten skal også inneholde ditt medlemsnummer i MFO.

For å ta i bruk tjenesten registrerer du deg som ny bruker. Så legger du inn mottakers navn og adresse, en beskrivelse av hva fakturaen gjelder, samt beløp og forfallsdato. Dine egne forhåndsregistrerte data, som navn og kontonummer, fyller tjenesten automatisk inn. Du velger selv om fakturaen skal sendes mottaker som epost eller som brevpost. Du får automatisk melding per epost om når det er på tide å sende purring eller inkassovarsel.

Adgangen til de rabatterte tjenestene er knyttet til ditt medlemskap i MFO, og opphører hvis du avslutter ditt medlemskap.

SendRegning.no tilbyr ikke inkassotjeneste som del av sitt tilbud. Det gjør derimot MFO, så hvis kunden din ikke betaler, kontakter du MFO på vanlig måte med kopi av kontrakten, fakturaen og purringen. MFOs inkassotjeneste er gratis.