MFO Hordaland og Sogn og Fjordane
Image

Velkommen til

Musikernes Fellesorganisasjon Hordaland, Sogn og Fjordane 

Velkommen til MFO Hordaland, Sogn og Fjordane sine internettsider. Regionlaget har rundt 860 medlemmer som er organisert i Musikernes Fellesorganisasjon og ledes av et styre som velges på årsmøte. Styret i regionlaget har som oppgave å drive regionalt og lokalt kultur- og utdanningspolitisk arbeid, rekruttere og informere medlemmer og påse at det er valgt eller oppnevnt tillitsvalgte ved alle aktuelle arbeidsplasser i regionen. Regionlagets viktigste oppgave er å veilede og bistå medlemmer i forhandlinger, faglige spørsmål og tvister. Se ellers den gjeldende handlingsplanen som er årsmøtets vedtatte  styringsverktøy for hvordan styret skal prioritere innsatsen. Ta gjerne kontakt med regionlaget dersom det skulle være noe du trenger fra MFO. Det kan være i forbindelse med konflikter på arbeidsplassen, lokale forhandlinger om lønn eller arbeidstid, spørsmål rundt arbeid som plasstillitsvalgt eller hovedtillitsvalgt eller annet du tror vi kan hjelpe til med. 

MFOHSF-Stipendfond for 2018 kan nå søkes! Klikk her for å se utlysningen. Klikk her for å se stipendvedtektene. Søknadsfrist er 12. juni.

MFOHSF holder sommerfest den 14. juni på Cornerteateret. Det blir servering, innslag og utdeling av flere stipend! Se nyhetsiden.

MFOHSF håper at aktiviteteten kommer til å bli større på Facebooksidene framover. Styret oppfordrer medlemmene til å like sidene, poste innlegg og bruke dem flittig. 

Lenken til siden er her:  https://m.facebook.com/mfohsof/Leder: 

Kjell Erik Husom
Telefon: 98256145/45024169
Torgallmenningen 3b
5014 Bergen

Epost: mfohsf@musikerorg.no


--------------------------------------------------


MFOHSF mangler fremdeles mange  epostadresser til medlemmene, og noen av de vi har er feil.

Send den til: mfohsf@musikerorg.no

Enten den er ny eller endret.

Vi oppfordrer også  alle medlemmer til å holde sin kontaktinformasjon oppdatert på «Min side».